3D Animated Flags by 3DFlags.com

Google
 Descarca

Descarcati versiunile de proba ale aplicatiilor E.L.A. si eComert pentru a descoperi utilitatea functiilor incluse, precum si usurinta utilizarii acestora.

Aplicatii
eComert versiunea 1.0.5.8
E.L.A.      versiunea 1.2.1.2
   
Fisiere aditionale
Setari retele locale (E.L.A.)
    Retea RCS & RDS S.A. - RDSNET

Versiunea de proba a aplicatiei eComert are anumite optiuni active, dar sunt limitate din punct de vedere functional, astfel: limitari privind gestiunea prosuselor si cautarea clientilor; la salvare, fsa client va contine pana la maximum 3 produse selectate aleator, iar formularele pentru imprimare pot fi doar previzualizate, fara posibilitatea imprimarii acestora. In cazul aplicatiei E.L.A. toate functiile sunt active, dar monitorizarea este limitata la aproxiativ 30 de secunde.

Accesul la toate functiile aplicatiilor se realizeaza prin activarea acestora utilizand chei de activare sau utilizarea unui fisier licenta in cazul aplicatiei eComert. Fisierul licenta contine, de asemenea, tipul variantei contractate: Lite, Standard, Standard Plus sau Profesional. Pentru detalii privind plata online cititi Termeni si conditii de utilizare ale solutiei ePayment.

Aplicatiile au fost testate pe sisteme de operare Microsoft Windows 2000,XP (32bit si 64bit), Vista si Seven. Pentru accesul la bazele de date sunt utilizate motoarele de baze de date Microsoft Jet Database Engine pentru aplicatia eComert, respectiv Microsoft Data Access Components (MDAC) pentru aplicatia E.L.A, ambele fiind instalate implicit pe sistemele de operare testate. 

Aplicatiile nu necesita ajustarea sau instalarea altor programe sau componente pentru asigurarea functionalitatii acestora. De asemenea, acestea au fost scanate utilizand programe antivirus inainte de a fi incarcate pe site.


Daca totusi aveti probleme la descarcare sau instalare, va rog sa-mi trimiteti un mail in care sa descrieti problemele aparute.