3D Animated Flags by 3DFlags.com

Google
 Programe software

NMSoftware va pune la dispozitie aplicatii, contra cost sau gratuite, cu aplicabilitate in domeniul economic, in administrarea statiilor si retelelor de calculatoare, precum si in utilizarea casnica (end-user). In dezvoltarea acestora s-a pus accent pe detalii si usurinta in utilizare. 

Programele au interfete grafice similare cu orice aplicatie din sistemul de operate Windows, utilizatorii fiind familiarizati cu acestea. Nu exista restrictii in utilizarea optiunilor implementate, iar utilizatorul are libertatea sa acceseze programele prin acces multiplu la functii si optiuni: scurtaturi, meniu, bara de instrumente.


 eComert
Aplicatie de gestiune a clientilor, a produselor si serviciilor, facturare si generare de rapoarte.
eComert permite administrarea facila a produselor si serviciilor din gestiune oferind functii complete pentru adaugare, modificare, stergere si backup categorii de produse si produse.
Pentru fiecare client se pot inregistra detalii complete privind gestiunea facturilor sau chitantelor, valoarea valutelor din momentul facturarii, produsele sau serviciile asociate si alte date suplimentare. ... »
Descarca | Comanda online
 
 E.L.A. (External & Local Networks Assistant)
Aplicatie de monitorizare a traficului in retele locale si in Internet realizat de aplicatiile care ruleaza pe statia locala. E.L.A. identifica si contorizeaza traficul efectuat de orice aplicatie care realizeaza trafic in Internet.
Pentru orice conexiune in Internet efectuata de pe statia locala este identificata aplicatia generatoare de trafic pe interfeta de retea monitorizate. Traficul efecutat de fiecare aplicatie este reprezentat in timp real cu actualizare la secunda. ... »
Descarca | Comanda online
 
 Freeware
Programe pentru uz general, extensii si plugin-uri pentru alte programe.

Nu-mi place shell-ul implicit al sistemului de operare Windows, asa ca am cautat o alternativa la acesta. Dupa indelungi cautari am gasit . Nu consuma multe resurse, este usor de configurat si are posibilitatea de imbunatatire prin realizarea de plugin-uri sunt numai cateva dintre caracteristicile care m-au determinat sa schimb shell-ul Windows implicit cu geOShell. ... »Avedesk este o aplicatie care permite afisarea de desklet-uri pe desktop; un desklet este un obiect  grafic definit ca o mini-aplicatie care poate afisa de exemplu prognoza meteo, un calculator etc. Am dezvoltat pentru aceasta aplicatie doua desklet-uri care adauga functionalitati la prognoza meteo si cursul valutar. ... »