3D Animated Flags by 3DFlags.com

Google
 E.L.A. - Certificat de Licenta

 

1.Conditii generale de acorare a licentei.

NMSoftware acorda licenta pentru acest produs beneficiarului, persoana fizica sau juridica, numai cu condiţia acceptarii de catre acesta a tuturor termenilor acestei intelegeri. Aceasta este aplicabilă tuturor versiunilor aplicatiei, corectii de program sau actualizari, furnizate de către NMSoftware. Prin instalarea, copierea sau orice alt tip de utilizare a aplicatiei E.L.A., beneficiarul accepta termenii acestui contract. Daca beneficiarul nu este de acord cu termenii acestui contract, nu instalaleaza si nu utilizeaza aplicatia E.L.A.
Posesorul legal al Certificatului de Licenta beneficiaza de toate drepturile de folosire a produsului achizitionat, in conformitate cu conditiile de licentiere si garantie.

2. Certificat de licenta.
Produsul E.L.A. este proprietatea NMSoftware şi este protejat de legea dreptului de autor, precum şi prin alte acte normative romanesti sau internationale referitoare la proprietatea intelectuală. De asemenea, materialele tiparite care insotesc produsul E.L.A., orice copie a acesteia sau orice componenta a lor sunt proprietatea NMSoftware.
Beneficiarul nu poate copia produsul E.L.A. in alte conditii decat cele prevazute in acest certificat de licenta. Beneficiarul este obligat sa includa toate documentele de copyright in forma lor originala pentru toate copiile create, indiferent de mediul de transmisie sau de forma in care produsul E.L.A. exista. 
Este interzisa sub-licentierea, inchirierea, vanzarea sau leasing-ul produsului E.L.A. De asemenea, este interzisa piratarea, decompilarea, dezasamblarea, modificarea, traducerea sau dezvoltarea altor produse similare bazate pe acesta. Nici o alta componenta a produsului E.L.A. nu este redistribuibila si nu va fi utilizata in alte scopuri decat acela al functionarii aplicatiei cu care a fost livrata.

3. Restrictii de utilizare.
O licenta de utilizare da dreptul beneficiarului de a instala si utiliza o singura copie a aplicatiei, respectiv o singura copie pentru fiecare componenta a produsului E.L.A. pe o singura statie de lucru. 
Utilizarea aplicatiei pe statia de lucru conectata intr-o retea de calculatoare, de pe un calculator diferit de cel pe care s-a instalat programul, nu se considera drept de utilizare, decat cu conditia ca pentru fiecare calculator pe care ruleaza programul sa fie achizitionata o licenta de utilizare. 
Licentele multiple se acorda beneficiarilor care doresc instalarea aplicatiei E.L.A. pe mai multe calculatoare.

4. Functionalitati oferite.
Acest produs este oferit "ASA CUM ESTE". Aplicatiile dezvoltate de NMSoftware sunt testate din punct de vedere calitativ, pentru functionare conforma cu specificatiile si documentatia de utilizare insotitoare.
NMSoftware nu garanteaza ca functiile din aplicatia E.L.A. vor imdeplini toate cerintele beneficiarului, nici ca produsul va functiona optim pe orice configuratie hardware/software. NMSoftware se obliga sa corecteze in termen de 5 zile lucratoare orice disfunctionalitate raportata in perioada de suport tehnic, disfunctionalitati care nu au aparut din vina beneficiarului. Prin disfunctionalitate se intelege orice functionare diferita de functionarea standard a produsului E.L.A. descrisa in documentatia de utilizare. Prin disfunctionalitati aparute din vina beneficiarului se inteleg: stergerea/modificarea de fisiere, atat necesare produsului E.L.A., cat si fisiere sistem, virusarea sistemului de operare sau alte operatiuni similare. 

Suportul tehnic include indicatii privind instalarea aplicatiilor si rularea pe sistemele de operarea suportate, precum si modul in care se realizeaza inregistrarea si activarea acestora.

5. Limitarea Raspunderii.
Oricine utilizeaza, testeaza sau evalueaza aplicatia E.L.A. va suporta toate riscurile ce deriva din aceasta. NMSoftware si furnizorii sai nu vor fi raspunzatori pentru nici un fel de daune privind prejudicii rezultand din profit nerealizat, intreruperea activitatii comerciale, pierderea de informatii referitoare la activitatea comerciala sau alte pierderi de natura pecuniara care decurg din utilizarea sau imposibilitatea utilizarii produsului E.L.A. 
NMSoftware nu este raspunzatoare pentru eventuala pierdere de baze de date care ar putea interveni in urma utilizarii corecte sau incorecte. Efectuarea copiilor de rezerva a bazelor de date, pentru asigurarea acestora, este sarcina utilizatorului.
Conditiile prevazute in aceasta sectiune se vor aplica indiferent daca se utilizeaza, evalueaza sau testeaza E.L.A.

6. Inregistrare si activare.

Versiunea de proba a aplicatiei E.L.A. are toate functiile active, dar monitorizarea este limitata la aproxiativ 30 de secunde. Dupa inregistrarea si activarea aceteia aplicatia ruleaza fara limitari functionale sau de timp.

Pentru noile versiuni ale aplicatiei care aduce schimbari majore in functionalitatea acesteia este necesara actualizarea licentei ceea ce implica un cost suplimentar din partea clientilor care doresc actualizarea programelor contractate. Pentru actualizarea licentei se acorda o licenta de upgrade.