3D Animated Flags by 3DFlags.com

Google
 eComert - Certificat de Licenta

 

1.Conditii generale de acorare a licentei.

NMSoftware acorda licenta pentru acest produs beneficiarului, persoana fizica sau juridica, numai cu condiţia acceptarii de catre acesta a tuturor termenilor acestei intelegeri. Aceasta este aplicabilă tuturor versiunilor aplicatiei, corectii de program sau actualizari, furnizate de către NMSoftware. Prin instalarea, copierea sau orice alt tip de utilizare a aplicatiei eComert, beneficiarul accepta termenii acestui contract. Daca beneficiarul nu este de acord cu termenii acestui contract, nu instalaleaza si nu utilizeaza aplicatia eComert.
Posesorul legal al Certificatului de Licenta beneficiaza de toate drepturile de folosire a produsului achizitionat, in conformitate cu conditiile de licentiere si garantie.

2. Certificat de licenta.
Produsul eComert este proprietatea NMSoftware şi este protejat de legea dreptului de autor, precum şi prin alte acte normative romanesti sau internationale referitoare la proprietatea intelectuală. De asemenea, materialele tiparite care insotesc produsul eComert, orice copie a acesteia sau orice componenta a lor sunt proprietatea NMSoftware.
Beneficiarul nu poate copia produsul eComert in alte conditii decat cele prevazute in acest certificat de licenta. Beneficiarul este obligat sa includa toate documentele de copyright in forma lor originala pentru toate copiile create, indiferent de mediul de transmisie sau de forma in care produsul eComert exista. 
Este interzisa sub-licentierea, inchirierea, vanzarea sau leasing-ul produsului eComert. De asemenea, este interzisa piratarea, decompilarea, dezasamblarea, modificarea, traducerea sau dezvoltarea altor produse similare bazate pe acesta. Nici o alta componenta a produsului eComert nu este redistribuibila si nu va fi utilizata in alte scopuri decat acela al functionarii aplicatiei cu care a fost livrata.

3. Restrictii de utilizare.
O licenta de utilizare da dreptul beneficiarului de a instala si utiliza o singura copie a aplicatiei, respectiv o singura copie pentru fiecare componenta a produsului eComert pe o singura statie de lucru. 
Utilizarea aplicatiei pe statia de lucru conectata intr-o retea de calculatoare, de pe un calculator diferit de cel pe care s-a instalat programul, nu se considera drept de utilizare, decat cu conditia ca pentru fiecare calculator unde ruleaza programul sa fie achizitionata o licenta de utilizare. 
Licentele multiple se acorda beneficiarilor care doresc instalarea aplicatiei eComert pe mai multe calculatoare.

4. Functionalitati oferite.
Acest produs este oferit "ASA CUM ESTE". Aplicatiile dezvoltate de NMSoftware sunt testate din punct de vedere calitativ, pentru functionare conforma cu specificatiile si documentatia de utilizare insotitoare.
NMSoftware nu garanteaza ca functiile din aplicatia eComert vor imdeplini toate cerintele beneficiarului, nici ca produsul va functiona optim pe orice configuratie hardware/software. NMSoftware se obliga sa corecteze in termen de 5 zile lucratoare orice disfunctionalitate raportata in perioada de suport tehnic, disfunctionalitati care nu au aparut din vina beneficiarului. Prin disfunctionalitate se intelege orice functionare diferita de functionarea standard a produsului eComert descrisa in documentatia de utilizare. Prin disfunctionalitati aparute din vina beneficiarului se inteleg: stergerea/modificarea de fisiere, atat necesare produsului eComert, cat si fisiere sistem, virusarea sistemului de operare sau alte operatiuni similare. 

Suportul tehnic include indicatii privind instalarea aplicatiilor si rularea pe sistemele de operarea suportate, precum si modul in care se realizeaza inregistrarea si activarea acestora.

5. Limitarea Raspunderii.
Oricine utilizeaza, testeaza sau evalueaza aplicatia eComert va suporta toate riscurile ce deriva din aceasta. NMSoftware si furnizorii sai nu vor fi raspunzatori pentru nici un fel de daune privind prejudicii rezultand din profit nerealizat, intreruperea activitatii comerciale, pierderea de informatii referitoare la activitatea comerciala sau alte pierderi de natura pecuniara care decurg din utilizarea sau imposibilitatea utilizarii produsului eComert. 
NMSoftware nu este raspunzatoare pentru eventuala pierdere de baze de date care ar putea interveni in urma utilizarii corecte sau incorecte. Efectuarea copiilor de rezerva a bazelor de date pentru asigurarea acestora este sarcina utilizatorului.
Conditiile prevazute in aceasta sectiune se vor aplica indiferent daca se utilizeaza, evalueaza sau testeaza eComert. 

6. Inregistrare si activare.

Versiunea de proba a aplicatiei eComert are anumite optiuni active, dar sunt limitate din punct de vedere functional, astfel: limitari privind gestiunea prosuselor so cautarea clientilor, la salvare fisa client va contine pana la maximum 3 produse selectate aleator, iar formularele pentru imprimare pot fi doar previzualizate, fara posibilitatea imprimarii acestora. Dupa inregistrarea si asocierea unui fisier licenta la aceasta aplicatia ruleaza fara limitari functionale sau de timp.
Licenta permite actualizarea gratuita a aplicatiei eComert pana la versiunea specificata in contractul de licentiere (ex.: licenta gratuita pana la versiunea 1.1.0.0 exclusiv permite actualizarea gratuita pana la versiunea 1.0.9.9 inclusiv, pentru versiunea 1.0 fiind necesara actualizarea licentei). 
Prin actualizarea licentei se intelege acordarea unei licente de upgrade.

De asemenea, pentru noile versiuni ale aplicatiei care aduce schimbari majore in functionalitatea acesteia este necesara actualizarea licentei ceea ce implica un cost suplimentar din partea clientilor care doresc actualizarea programelor contractate.