3D Animated Flags by 3DFlags.com

Google
 geOShell


Nu-mi place shell-ul implicit al sistemului de operare Windows, asa ca am cautat o alternativa la acesta. Dupa indelungi cautari am gasit  . Nu consuma multe resurse, este usor de configurat si are posibilitatea de imbunatatire prin realizarea de plugin-uri sunt numai cateva dintre caracteristicile care m-au determinat sa schimb shell-ul Windows implicit cu geOShell.

Am dezvoltat pentru geOShell trei plugin-uri, "avizate" de creatorii geOShell, care adauga functionalitati inexistente sau deficitare din geOShell: geOInput, geOTrafic si geOCounter.

- geOInput versiunea 1.5
Plugin este similar cu "Language Bar" din shell-ul Windows si permite schimbarea configuratiei tastaturii in functie de limbajul ales.

- geOTrafic versiunea 1.2.3
Plugin-ul prezinta grafic traficul pe interfata de retea selectata.
Interfata de retea de monitorizat se selecteaza apasand butonul dreapta al mouseului.


- geOCounter versiunea 1.2
Plugin care permite integrarea de counteri "Performance Data Helper" in geOShell. geOTrafic foloseste, deasemenea, "Performance Data Helper" pentru afisarea traficului de retea.


Imagine desktopGold Nails
Unghiile au nevoie de ingrijire pentru a arata bine. Pentru ca unghiile sa fie mai puternice se poate folosi un lac fortifiant. In cazul in care unghiile naturale nu cresc si este foarte greu pentru a putea fi tinute la o dimensiune dorita
Pt Caderea Parului
Diverse uleiuri din plante ajung sa faca adevarate minuni pentru par. Produsele se aleg in functie de tipul de par.
Tratarea Psoriazisului
Psoriazisul se poate trata si cu ajutorul uleiurilor naturale, iar unul dintre acestea este si uleiul de avocado ce se obtine prin presarea la rece a pulpei fructului avocado. Are o culoare galben verzuie, o vascozitate medie si se absoarbe rapid in piel
Matrimoniale Din Caracal
Cele mai sexy femei si cei mai sexy barbati din Caracal sunt pe site-ul de matrimoniale simpatie.ro. Intra si tu!
Vibrator Pt Femei
O gama variata de vibrator pt femei. Intra sa vezi oferta! Livram discret in 24h. Tel: 021-255.21.82