3D Animated Flags by 3DFlags.com

Google
 Noutati

25 nov 2009: Aplicatia E.L.A. a fost modificata astfel incat sa ruleze pe sisteme de operare de generatie noua, precum Microsoft Windows Vista si Windows Seven.

26 oct  2009:
Aplicatia E.L.A. a fost recompilata pentru asigurarea copatibilitatii cu cea mai noua versiune a librariei Winpcap v4.1.1.

30 sept 2009: Site-ul a fost actualizat cu o sectiune in limba engleza, iar sistemul de plati online Paypal a fost activat.

18 sep 2009:
Dupa o pauza de peste un an am actualizat aplicatia E.L.A. la versiunea 1.2.1.0, total revizuita si care include noi functii precum: detectare automata a oricarei modificari a parametrilor de retea, procesarea protocolului PPPoE, aplicare setari on-line, grafic istoric si alte modificari care aduc stabilitate aplicatiei.  Aplicatia a fost recompilata cu suport Unicode si a fost implementat un sistem multilimbaj pentru interfata utilizator.

...

17 mai  2008:
Am adus imbunatatiri la aplicatia eComert privind scadenta facturilor, cautarea si generarea unui Raport Facturi, plus alte modificari si am postat noua versiune a kit-ului de instalare.

28 mar 2008: Am actualizat lista de preturi pentru aplicatia eComert, iar in perioada 28 Martie - 1 Iunie toate produsele software oferite de NMSoftware beneficiaza de un discount de 10%.

26 mar 2008: Am actualizat aplicatia E.L.A. la versiunea 1.0.2 in care sunt reparate cateva erori din versiunea anterioara si include Winpcap versiunea 4.0.2.

7 mar 2008: Am incarcat pe site versiunea 1.0.5.8 a aplicatiei eComert care completeaza functiile existente, plus noi facilitati privind gestiunea clientilor, facturarea si generarea de rapoarte.

23 iul  2007: Am implementat solutia GECAD ePayment cu ajutorul caruia asiguram clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.

9 iul 2007: Am actualizat aplicatia E.L.A. la versiunea 1.01 care permite compactarea bazei de date in care sunt salvate informatiile de trafic (vezi FAQ) si inglobeaza acum Winpcap versiunea 4.0.1.

25 iun 2007: Dupa 16 luni de dezvoltare si testare am finalizat versiunea 1.0 a aplicatiei E.L.A. (External & Local Networks Assistant).

10 iun 2007: Pagina web a fost imbunatatita pentru evidentierea caracteristicilor aplicatiilor puse la dispozitie si pentru asigurarea unei interactiuni superioare intre utilizatori si dezvoltator.

2 mar 2006: Versiunea 0.5.1 a aplicatiei eComert este disponibila pentru descarcare si incercare.
Aceasta versiune vine cu noi optiuni, iar cele mai importante sunt:
 • introducerea conceptul de colectie de produse - produsele din lista de produse client sunt grupate in colectii (vezi tutorial video);
 • a fost adaugat suportul pentru colectiile de produse la imprimare;
 • valorile pentru valute pot fi actualizate din Internet;
 • a fost actualizat motorul de baze de date la Microsoft Jet
  4.0;
 • a fost implementat "bonul de consum" ca formular de imprimare;
 • au fost rezolvate o serie de bug-uri si au fost realizate modificari importante la interfata grafica.
19 dec 2005: Sectiunea freeware a fost actualizata. Am adaugat doua plugin-uri pentru Avescripter (Avedesk) dezvoltate de mine.

13 oct  2005: Sectiunea Tutorial este finalizata. Acesta contine secvente video care descriu modul de lucru cu aplicatiile eComert si eCauta, cat si o baza de date exemplu si o lista de clienti predefiniti.

24 aug 2005: Sectiunea Freeware este finalizata. Aceasta sectiune contine aplicatii, plugin-uri, extensii si scripturi pe care le puteti descarca gratuit si le puteti rula fara nici o restrictie.

25 iun 2005: Versiunea 0.4.5 a aplicatiei eComert este disponibila pentru descarcare si incercare.
Aceasta versiune aduce modificari importante (vezi imagini), printre care:
 • suport pentru leul greu (RON) si o configurare cerespunzatoare monedei locale folosite
 • generare rapoarte:
  • clienti
  • produse din gestiune
  • vanzari (servicii oferite)
 • interfata grafica imbunatatita: implementare de ferestre pindock, gruparea ferestrelor relationate  intr-un control tab, etc.
 • rezolvarea tuturor ploblemelor descoperite
 • alte modificari pentru optimizarea aplicatiilor
....

31 ian 2005: Pagina WEB are un nou look.

 

10 ian 2005: Versiunea 0.3.9 a aplicatiei eComert este disponibila pentru descarcare si incercare.

 

  1 ian 2005: "La Multi Ani!"

Geluri 2m
Toate tipurile de geluri 2m se pot comanda si online de pe toate site-urile cu produse profesionale ce ajuta la obtinerea unor unghii cu gel incredibile. Acestea sunt create special incepand de la construirea unghiilor false pana la un finisaj complet. Ac
Long Love Pareri
Pentru barbatii care vor sa scape de aceasta afectiune stresanta pot incerca medicamentul ce are la baza numai ingrediente naturale Long love. Acesta este un produs 100% natural si nu afecteaza deloc organismul intervenind numai asupra problemei legata de
Unt Cacao
Acesta se obtine prin presarea la cald a boabelor de cacao decorticate si prajite (torrefiate), precum si din semintele altor varietati ale arborelui de cacao.
Sexshop Timisoara
O gama variata de sexshop timisoara. Intra sa vezi oferta! Livram discret in 24h. Tel: 021-255.21.82
Vibratoare Silicon
O gama variata de vibratoare silicon. Intra sa vezi oferta! Livram discret in 24h. Tel: 021-255.21.82