3D Animated Flags by 3DFlags.com

Google
 Noutati

25 nov 2009: Aplicatia E.L.A. a fost modificata astfel incat sa ruleze pe sisteme de operare de generatie noua, precum Microsoft Windows Vista si Windows Seven.

26 oct  2009:
Aplicatia E.L.A. a fost recompilata pentru asigurarea copatibilitatii cu cea mai noua versiune a librariei Winpcap v4.1.1.

30 sept 2009: Site-ul a fost actualizat cu o sectiune in limba engleza, iar sistemul de plati online Paypal a fost activat.

18 sep 2009:
Dupa o pauza de peste un an am actualizat aplicatia E.L.A. la versiunea 1.2.1.0, total revizuita si care include noi functii precum: detectare automata a oricarei modificari a parametrilor de retea, procesarea protocolului PPPoE, aplicare setari on-line, grafic istoric si alte modificari care aduc stabilitate aplicatiei.  Aplicatia a fost recompilata cu suport Unicode si a fost implementat un sistem multilimbaj pentru interfata utilizator.

...

17 mai  2008:
Am adus imbunatatiri la aplicatia eComert privind scadenta facturilor, cautarea si generarea unui Raport Facturi, plus alte modificari si am postat noua versiune a kit-ului de instalare.

28 mar 2008: Am actualizat lista de preturi pentru aplicatia eComert, iar in perioada 28 Martie - 1 Iunie toate produsele software oferite de NMSoftware beneficiaza de un discount de 10%.

26 mar 2008: Am actualizat aplicatia E.L.A. la versiunea 1.0.2 in care sunt reparate cateva erori din versiunea anterioara si include Winpcap versiunea 4.0.2.

7 mar 2008: Am incarcat pe site versiunea 1.0.5.8 a aplicatiei eComert care completeaza functiile existente, plus noi facilitati privind gestiunea clientilor, facturarea si generarea de rapoarte.

23 iul  2007: Am implementat solutia GECAD ePayment cu ajutorul caruia asiguram clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.

9 iul 2007: Am actualizat aplicatia E.L.A. la versiunea 1.01 care permite compactarea bazei de date in care sunt salvate informatiile de trafic (vezi FAQ) si inglobeaza acum Winpcap versiunea 4.0.1.

25 iun 2007: Dupa 16 luni de dezvoltare si testare am finalizat versiunea 1.0 a aplicatiei E.L.A. (External & Local Networks Assistant).

10 iun 2007: Pagina web a fost imbunatatita pentru evidentierea caracteristicilor aplicatiilor puse la dispozitie si pentru asigurarea unei interactiuni superioare intre utilizatori si dezvoltator.

2 mar 2006: Versiunea 0.5.1 a aplicatiei eComert este disponibila pentru descarcare si incercare.
Aceasta versiune vine cu noi optiuni, iar cele mai importante sunt:
 • introducerea conceptul de colectie de produse - produsele din lista de produse client sunt grupate in colectii (vezi tutorial video);
 • a fost adaugat suportul pentru colectiile de produse la imprimare;
 • valorile pentru valute pot fi actualizate din Internet;
 • a fost actualizat motorul de baze de date la Microsoft Jet
  4.0;
 • a fost implementat "bonul de consum" ca formular de imprimare;
 • au fost rezolvate o serie de bug-uri si au fost realizate modificari importante la interfata grafica.
19 dec 2005: Sectiunea freeware a fost actualizata. Am adaugat doua plugin-uri pentru Avescripter (Avedesk) dezvoltate de mine.

13 oct  2005: Sectiunea Tutorial este finalizata. Acesta contine secvente video care descriu modul de lucru cu aplicatiile eComert si eCauta, cat si o baza de date exemplu si o lista de clienti predefiniti.

24 aug 2005: Sectiunea Freeware este finalizata. Aceasta sectiune contine aplicatii, plugin-uri, extensii si scripturi pe care le puteti descarca gratuit si le puteti rula fara nici o restrictie.

25 iun 2005: Versiunea 0.4.5 a aplicatiei eComert este disponibila pentru descarcare si incercare.
Aceasta versiune aduce modificari importante (vezi imagini), printre care:
 • suport pentru leul greu (RON) si o configurare cerespunzatoare monedei locale folosite
 • generare rapoarte:
  • clienti
  • produse din gestiune
  • vanzari (servicii oferite)
 • interfata grafica imbunatatita: implementare de ferestre pindock, gruparea ferestrelor relationate  intr-un control tab, etc.
 • rezolvarea tuturor ploblemelor descoperite
 • alte modificari pentru optimizarea aplicatiilor
....

31 ian 2005: Pagina WEB are un nou look.

 

10 ian 2005: Versiunea 0.3.9 a aplicatiei eComert este disponibila pentru descarcare si incercare.

 

  1 ian 2005: "La Multi Ani!"